A přece o něčem

Vygruntuju, rozhodla jsem se a sundala ze zdi obrázek.

Nastříkala jsem obrázek mocně čističem na sklo a obrázek se začal rozpouštět.

Sklo tam nebylo.

Já ho ale digitálně zachránila.

Byla jsem rychlá.

kus chaloupky

Posílám tímto pozdrav do údolí.

Plný romantického stýskání.

Reklamy

13 comments on “A přece o něčem

  1. ŠVM napsal:

    S tim gruntováním to bude nějakej virus.Celý dům je dnes vygruntován,Irenka a matka mají v očích takový zvláštní výraz.Já jsem naštěstí imunní, sleduji fotbal a popíjím červené (CdR)

  2. Mirka napsal:

    No…já taky. To CdR.Gruntování skončilo tím obrázkem. Začnu zase zítra. Nebo pozííítřííí?Ale…mám pro Tebe nový skvělý recept! Něco přesně pro nás dva. Tradiční jídlo portugalských rybářů.

  3. Mirka napsal:

    Morue a la portugaise

    6 brambor 6 cibulí 6 rajčat 6 paprik (velkých), tresky-takový ten balíček tresky nakrájíš (uřežeš hlavy, odkostíš) brambory cibuli rajčata na plátky papriky na kousíčky pekáč s pokličkou …těsnící!!! vrstvu nakrájených rajčat vrstvu nakrájených brambor vrstvu kousků tresky vrstvu cibule vrstvu paprik furt dokola posypat sekanou pálivou papričkou nebo pokapat tabascem ŽÁDNÝ OLEJ ŽÁDNOU VODU !!! dát na oheň, přivést k varu, ihned odstavit pak strčit do trouby uzavřít těsně a zvolna! péci 1 a půl hodiny před podáváním osolit a ev. polít olivovým olejem hlavně žádné podlévání při pečení! Treska se dusí v zeleninové šťávě. No a je to! Rybáři k tomu bílý chléb a pěkně vytřou talíř. A víno může být klidně i červené…dneska jsem to vyzkoušela.

  4. ŠVM napsal:

    Gruntování je odporný tvor šířící čistotu.Naštěstí má krátké zavalité nohy, tak nám neuteče. Sem s tím receptem, tedy pokud to není příliš intimní.Mám pochopitelně na mysli orgasmus alimentární.

  5. ŠVM napsal:

    To vypadá dobřezkusím.

  6. Mirka napsal:

    Orgasmus alimentární(tedy nějaký zvlášť mocný – jak je známe)to, milý moudrý ŠVM, nebude.Ale pocítíš vůni moře a Tvůj organismus bude plesat.Tu tresku nech rozmrazit a vymáčet ve vodě, tu vodu klidně párkrát vyměň. Můžeš i kůži stáhnout, to ale já nedělám.

  7. ŠVM napsal:

    ROZMRAZIT!?Ani ve snu by mě nenapadlo dát tam mraženou tresku! Už vidím portugalského rybáře, jak rukou vybělenou mořskou solí otevírá lednici a vytahuje balíček mražených tresek. Pak si skočí do Teska pro trochu zeleniny, od posledně má slevové kupony, tak ho to vyjde levně. My, gastrosnobové, začínáme vařit tato prostá jídla tak, že najmeme rybářskou loď a poohlédneme se po nějakém pozemku na výsadbu brambor a zeleniny….Ale rozmrazit tresku! Bože kam se ten svět řítí…

  8. Mirka napsal:

    ŠVM, Ti portugalští rybáři to vaří z tresky nasolené!!!, kterou nechávají odmáčet 48 hodin. Vodu během té doby vyměňují. Každou hodinu i.
    Můžeš zakoupit nasolenou. Bože, kam se ten svět řítí?…řítí se do řiti. Možná. A možná taky ne. Možná do jiný vesmírný díry.

  9. ŠVM napsal:

    Špatně vyspinkaná? Já jsem v dobrém rozmaru.

  10. Mirka napsal:

    To jenten rýmeček se mi hodil. Spolu se třemí dětičkami vařím. Nejmenšímu ještě není měsíc a já neumím kojit.
    JE TU VESELO. Právě hledám krtečka.

  11. Kashika napsal:

    Miruško,to je tam u vás, jak si tam sama občas podlíváš?Krása!!!

  12. Mirka napsal:

    Kashiko,jistě, to je tam, kam vás marně lákám už hodně dlouho.Tak na jaře?

  13. vidoulsky napsal:

    Jó to byly časy, byl jsem vtipen, mlád a zdráv.

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s